موضوعات وبسایت : سوالات آیین نامه اصلی
سوالات امتحان آیین نامه رانندگی

فیلم آموزش کار با کلاچ

نویسنده : محمد پارسایی | زمان انتشار : 12 مرداد 1400 ساعت 16:02

جهت درج تبلیغات با قیمت مناسب در این سایت میتوانید به آی دی تلگرام زیر پیام دهید

@AlirezaSepand



در این پست یک مطلب با عنوان فیلم آموزش کار با کلاچ را مطالعه خواهید کرد.

رانندگی با ماشین دنده دستی برای بسیاری از افراد مبتدی مشکل است و اصولاً تمامی افراد در ابتدا برای مدیریت کردن آن به مشکل می‌خورند . برای اینکه شما بتوانید ماشین دنده دستی را برانید باید شروع حرکت ، کار با کلاچ ، ایستادن کامل و دنده دادن با ماشین را یاد بگیرید .

سوالات امتحان آیین نامه رانندگی

نگران نباشید !!! این کار فقط نیاز به تمرین دارد و با رانندگی کردن تمامی افراد می‌توانند به‌درستی این کار را انجام دهند .

آموزش مقدمات

در جاده صاف و با ماشین خاموش شروع کنید . اگر دفعه اول است که پشت فرمان ماشین دنده دستی می‌نشینید ، بسیار آرام و علمی شروع به این کارکنید . کمربند ایمنی خود را ببندید . در هنگام یادگیری پنجره را باز بگذارید ، این کار به شنیدن صدای موتور و دور برداشتن آن و تعویض درست دنده کمک می‌کند .

پدال سمت چپ کلاچ است ، پدال وسط ترمز و پدال سمت راست پدال گاز است . این پدال‌ها در ماشین‌هایی که فرمانشان چپ یا راست است تفاوتی ندارد . البته در ایران تمامی ماشین‌ها فرمان چپ هستند .

کلاچ چه‌کاری انجام می‌دهد ؟

قبل از شروع به فشار دادن این پدال مزاحم 🙂 ، بهتر است عملکرد آن را بدانید .

کلاچ باعث قطع شدن ارتباط بین موتور و چرخ‌ها می‌شود . وقتی‌که یک یا هر دوتای آن‌ها ( موتور و چرخ‌ها ) در حال چرخش هستند ، کلاچ به شما اجازه می‌دهد تا بدون خرد کردن دنده‌ها اقدام به تعویض دنده کنید .

قبل از هرگونه تغییر دنده ( چه دنده بالا ، چه دنده پایین ) شما باشد کلاچ بگیرید ( پدال کلاچ را فشار دهید ) .

صندلی را طوری تنظیم کنید که توانایی گرفتن کامل کلاچ را داشته باشید . شما باید طوری صندلی را تنظیم کنید که قابلیت فشار دادن پدال را به‌طوری‌که کاملاً به کف خودرو برخورد کند را داشته باشید .

کلاچ را تا ته فشار دهید و نگه دارید . در این زمان می‌توانید تفاوت این پدال با دیگر پدال‌ها ازنظر میزان فشار موردنیاز و طرز پایین رفتن را بررسی کنید . همچنین فرصت خوبی است تا آرام و منظم رها کردن کلاچ را تمرین کنید .

اگر تابه‌حال رانندگی نکرده‌اید یا پشت ماشین دنده‌ دستی نشسته‌اید ممکن است مقداری تمرین نیاز داشته باشید تا به آن عادت کنید .

دنده را روی خلاص بگذارید . در این حالت دنده در وسط قرارگرفته و هنگامی‌که آن را به اطراف تکان می‌دهید باید احساس آزاد بودن دنده را بکنید . اگر کلاچ را تا آخر هم بگیرید حالتی شبیه به خلاص بودن دنده را تجربه خواهید کرد .

استارت بزنید . درحالی‌که ترمزدستی بالاست ، دنده خلاص است و کلاچ را تا آخر گرفته‌اید اقدام به استارت زدن کنید . بعضی از ماشین‌ها بدون کلاچ گرفتن و در صورت خلاص بودن دنده روشن می‌شوند ، اما بعضی از ماشین‌های جدید این‌طور نیستند .

پای خود را از روی کلاچ بردارید . حالا اگر روی سطح صاف باشید و دستی را بخوابانید ماشین تکان نخواهد خورد ، اما اگر در سطح شیب‌دار باشید باید حواستان را جمع کنید ، زیرا با خواباندن دستی ماشین سریعاً به حرکت در خواهد آمد .

کار با دنده ۱

کلاچ را تا آخر فشار داده و دنده ۱ را جا بزنید . دنده ۱ در سمت چپ و بالا قرار دارد ، باید دست دنده دارای طرحی در روی خود باشد که مسیر دنده‌های مختلف و دنده ۱ را نشان می‌دهد .

مسیر دنده‌ها در ماشین‌های مختلف می‌تواند متفاوت باشد ، اما بیشتر آن‌ها از طرحی مشابه استفاده می‌کنند . شما می‌توانید قبل از اینکه ماشین را روشن کنید ، مقداری جا زدن دنده‌های مختلف را تمرین کنید تا دنده دادن مقداری دستتان بی‌آید .

به‌آرامی پای خود را از روی پدال کلاچ بالا بی‌آورید . به صدای ماشین گوش بدهید و درجایی که ماشین صدایش عوض شد و دور موتور مقداری پایین آمد ، دوباره کلاچ را بگیرید . چند بار این کار را انجام دهید تا صدا و مکان درگیر شدن کلاچ را به‌خوبی یاد بگیرید . به این مکان نقطه اصطکاک می‌گویند ، یعنی درجایی دیسک درگیر می‌شود .

در هنگام شروع به حرکت یا تغییر دنده ، این نقطه ، نقطه‌ای است که نیاز دارید تا مقداری گاز بدهید تا قدرت لازم را تأمین کنید .

کلاچ را هم‌زمان با فشار دادن گاز بالا بی آورید . پای خود را به‌آرامی از روی پدال کلاچ بلند کنید تا جایی که مقداری دور موتور پایین بی آید ، در همین زمان فوراً مقداری پدال گاز را فشار دهید . میزان فشار پدال گاز را با میزان برداشتن پا از روی کلاچ بالانس کنید . شما نیاز به چند بار انجام این کاردارید ، تا میزان آن دستتان بی‌آید .

ترفند : کلاچ را تا جایی که دور موتور شروع به پایین آمدن کرد و درگیر شد بالا بی‌آورید ، سپس بدون اینکه کلاچ را رها کنید گاز بدهید . با این کار ماشین شروع به حرکت کردن می‌کند . این کار برای جلوگیری از خاموش کردن خوب است ، اما فقط در اوایل رانندگی از آن استفاده کنید . بعدازاینکه ماشین شروع به حرکت کردن کرد ، کلاچ را آرام‌آرام رها کنید .

انتظار چند بار خاموش کردن را داشته باشید . اگر پای خود را خیلی سریع از روی کلاچ بردارید ، ماشین خاموش می‌شود . اگر احساس کردید که ماشین در حال خاموش شدن است ، کلاچ را همان‌جا نگه دارید یا مقداری آن را فشار دهید .

اگر ماشین خاموش شد ، اول‌ازهمه نترسید !! چیز خاصی اتفاق نیفتاده است . ترمزدستی را بکشید ، دنده را خلاص کنید ، سویچ را کاملاً ببندید و دوباره استارت بزنید .

بالا بردن دور موتور درحالی‌که کلاچ کاملاً پایین نبوده یا رها نیست ، می‌تواند باعث ایجاد آسیب دائمی به قطعات کلاچ شود . این کار باعث دود کردن و خراب شدن قطعات می‌شود ، بنابراین باید از این کار اجتناب کنید .

حرکت کردن و ایستادن

چه زمانی دنده را عوض کنیم ؟

درزمانی که دور موتور شما به ۲۵۰۰ تا ۳۰۰۰ رسید زمان رفتن به دنده بالاتر است ، مثلاً اگر در دنده ۱ هستید باید دنده ۲ را جا بزنید . دور موتور جهت تعویض دنده در ماشین‌های مختلف متغییر است . در حالت کلی شما باید با صدای موتور و کشش ماشین اقدام به تغییر کنید .

به سادگی ، کلاچ را بگیرید و دنده بعدی را جا بزنید .

بعضی از ماشین‌ها دارای نشان‌دهنده زمان تعویض دنده هستند تا دور موتور بیش‌ازحد بالا نرود .

به‌آرامی کلاچ را ول کرده و به‌آرامی نیز گاز دهید . تعویض دنده ماشین در حال حرکت ، مانند جا زدن دنده ۱ ماشین در حالت سکون است . این کار به شنیدن ، نگاه کردن و احساس کردن موتور ماشین بستگی دارد تا بالا و پایین آوردن کلاچ و گاز را به‌درستی انجام دهید .

بعد از تعویض دنده ، شما باید پای خود را کاملاً از روی کلاچ بردارید ، یعنی پای خود را در حالت استراحت روی کلاچ نگذارید . این کار عادت بدی است و می‌تواند باعث فشار آوردن به کلاچ شده و باعث تمام شدن زودتر از موعد دیسک و صفحه شود .

چه زمانی به دنده پایین‌تر برویم ؟

اگر سرعتتان در دنده‌ای که هستید خیلی کم شود ، ماشین شما شروع به لرزیدن می‌کند و انگاری که دارد خاموش می‌شود ، یا اینکه هرچقدر گاز می‌دهید گاز نمی‌خورد .

در این هنگام ۱ دنده کم کنید ( یعنی اگر دنده ۳ هستید به دنده ۲ بروید نه ۱ ) ، کم کردن دنده همانند افزایش آن بوده و همان کارها را باید بکنید .

چگونه کاملاً بایستیم و خاموش نکنیم ؟

برای اینکه کاملاً باستید ، دنده‌ها را تدریجی و یکی‌یکی کم کرده تا به دنده ۱ برسید . وقتی‌که زمان ایستادن کامل فرا رسید ، پای خود را از روی گاز برداشته و روی ترمز بگذارید . زمانی که سرعت شما حدوداً به ۱۶ کیلومتر بر ساعت رسید ماشین شروع به لرزیدن خواهد کرد . در این لحظه کلاچ را کاملاً بگیرید و دنده را خلاص کنید . پدال ترمز را تا ایستادن کامل فشار دهید .

همچنین شما می‌توانید در هر دنده‌ای که باشید با گرفتن کامل کلاچ ماشین را نگه دارید . از این مورد درزمانی که می‌خواهید سریع باستید استفاده کنید ، زیرا در این مواقع کنترل کمتری روی ماشین دارید .

تمرین و عیب‌یابی

اگر مشکلات زیادی دارید ، دوره رانندگی با افراد ماهر بگیرید . درست است که شما بعد از گرفتن گواهینامه می‌توانید در داخل شهر تردد کنید و رانندگی خود را تقویت کنید ، اما تمرین کردن با یک حرفه‌ای می‌تواند مدت‌زمان یادگیری شمارا خیلی کوتاه‌تر کند .

همیشه از جاده بدون شیب و خلوت شروع به یادگیری رانندگی کنید . در مکانی تکراری اقدام به رانندگی کنید تا بتوانید به‌درستی تمامی مهارت‌های رانندگی را بکار ببرید .

روی سربالایی‌ها ، کامل نه ایستید . درصورتی‌که راننده تازه‌کاری هستید ، در مکان‌هایی که مجبور هستید روی سربالایی باستید ( مانند چراغ‌قرمز در سربالایی ) اجتناب کنید . شما نیاز به مقداری زمان‌دارید تا هماهنگی لازم بین گیربکس ، کلاچ و گاز را بتوانید مدیریت کنید . درزمانی که روی سربالایی هستید باید خیلی سریع‌تر گاز را فشار دهید تا ماشین شما عقب نرود .

شما باید سری پای خود را از روی ترمز بردارید و پدال گاز را فشار دهید ، درحالی‌که در همان زمان باید پای خود را از روی کلاچ بردارید . در صورت لزوم شما می‌توانید از ترمزدستی کمک بگیرید . با این کار شما می‌توانید پای خود را از روی ترمز بردارید و هم‌زمان با گاز دادن و بالا آوردن کلاچ ، ترمزدستی را بخوابانید .

پارک کردن را ، به خصوص در سربالایی یاد بگیرید . برخلاف ماشین‌های دنده‌اتوماتیک ، ماشین‌های دنده دستی دارای دنده پارک نیستند . شما با خلاص کردن دنده تقریباً می‌توانید کار مشابه دنده پارک را انجام دهید . البته شما بعد از پارک کردن باید ماشین را در دنده ۱ قرار دهید و ترمزدستی را نیز بکشید ، مخصوصاً در سربالایی و سرپایینی‌ها !!!

اگر در سربالایی پارک می‌کنید ، بعد از پارک کردن دنده ۱ را جا بزنید ، دستی را بکشید . فرمان را به سمت جدول ( خارج از جاده ) بچرخانید .

اگر در سرپایینی پار می‌کنید ، دنده‌عقب را جا زده ، دستی را بکشید . فرمان به مخالف جدول و به سمت داخل جاده بچرخانید .

در سربالایی و سرپایینی‌های شدید ، برای افزایش ایمنی ، سنگ یا آجری پشت یا جلوی ماشین قرار دهید تا از حرکت آن جلوگیری کند .

قبل از تغییر دنده از دنده جلو به عقب ، ماشین را کاملاً نگه دارید ( و برعکس ) . درزمانی که می‌خواهید جهت حرکت ماشین را عوض کنید ، بهتر است کاملاً باستید ، این کار باعث جلوگیری از احتمال آسیب رساندن به گیربکس می‌شود .

درست است که پیشنهاد می‌شود قبل از تغییر مسیر کاملاً باستید ، اما عموماً می‌شود درزمانی که ماشین با سرعت کم به عقب حرکت می‌کند دنده ۱ یا حتی ۲ را جا زد . اما استفاده از این روش پیشنهاد نمی‌شود زیرا باعث خورده شدن دیسک و صفحه می‌شود .

بعضی از ماشین‌ها دارای مکانیزمی هستند که از جا زدن تصادفی دنده جلوگیری می‌کند . درصورتی‌که ماشین شما چنین سیستمی دارد ، روش کار کردن با آن را در پارکینگ خود یاد بگیرید .

نکات مهم

۱ – اگر در به حرکت درآوردن ماشین مشکل‌دارید ، خیلی آرام کلاچ را بالا بی آورید و در قسمتی که اصطکاک به وجود آمد ( زمانی که ماشین شروع به حرکت کرد ) کلاچ را نگه‌داشته و سپس به بالا آوردن کلاچ ادامه دهید .

۲ – سعی کنید صدای موتور را تشخیص دهید تا بتوانید در زمان مناسب دنده را عوض کنید .

۳ – اگر ماشین در حال خاموش شدن بود یا موتور صدای بدی داد ، دوباره کلاچ را بگیرید و بعدازاینکه دوباره به حالت معمولی بازگشت اقدام به دوباره امتحان کردن کنید .

۴ – اگر خیلی در کنترل کردن مشکل‌دارید : کلاچ را بگیرید ، دنده ۱ را جا بزنید ( ترمزدستی بالا باشد ) ، به‌آرامی کلاچ را بالا بی آورید و گاز را کمی فشار دهید . درزمانی که احساس کردی ماشین مقدار کمی تکان خورد ، دستی را بخوابانید تا ماشین شروع به حرکت کردن کند .

۵ – اگر روی دست دنده دنده‌ها نوشته‌نشده بود ، از کسی که بلد است آن‌ها را بپرسید .

۶ – در حالت کلی ماشین‌های دنده دستی برای خارج از شهر و اتوبان مناسب هستند و ماشین‌های دنده‌اتوماتیک برای داخل شهر و ترافیک کاربرد بیشتری دارند ، هرچند هرکسی سلیقه‌ای متفاوت دارد .

۷ – در زمان رد کردن دست‌انداز ، کلاچ را بگیرید و ترمز را فشار دهید و بعد از رد کردن دست انداز ، به‌آرامی دوباره کلاچ را ول‌کنید و روی پدال گاز فشار بی آورید .

۸ – آن‌قدر تمرین کنید که بدون نگاه کردن به دست دنده اقدام به تعویض آن کنید . این کار باعث تمرکز بیشتر شما روی جاده می‌شود . در ابتدا مقداری وسوسه کننده است ولی به‌سرعت به آن عادت می‌کنید .

۹ – در ماه‌های بسیار سرد و یخبندان‌های شدید ، پیشنهاد نمی‌شود که برای مدت زیادی ترمزدستی ماشین را بالا کشیده نگه دارید . رطوبت یخ زده و باعث می‌شود که دستی ترمز آزاد نشود .

هشدارها

۱ – تا زمانی که کاملاً روی ماشین تسلط ندارید به دور موتور و سرعت‌سنج دقت کنید . با این کار دور موتور را دنبال کرده و از بالا رفتن بیش‌ازحد آن و آسیب رسیدن به موتور جلوگیری کنید .

۲ – همیشه قبل از جا زدن دنده‌عقب کاملاً باستید و فرقی نمی‌کند که در کدام جهت در حال حرکت هستید . بیشتر دنده‌های دستی اگر در حال حرکت ، دنده‌عقب آن‌ها جا زده شود به آن‌ها آسیب می‌رسد .

۳ – اگر خیلی زیاد ماشین را خاموش کردید ، به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه ماشین را روشن بگذارید . این کار به جلوگیری از داغ کردن و آسیب به استارت و همچنین خالی نشدن کامل باتری کمک می‌کند .

۴ – حواستان به سربالایی و جاده لغزنده باشد ، ممکن است ماشین به عقب‌رفته و به شخص یا اجسام دیگر آسیب وارد کنید . در این مواقع از ترمزدستی استفاده کنید .

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟


منبع: koorook.com

برچسب ها : فیلم آموزش کلاچ


سایر منابع و مطالب مرتبط با فیلم آموزش کار با کلاچ [ برای قرار گرفتن در این لیست از صفحه تماس با ما اقدام کنید ]
koorook.com .
آموزش کار کردن با کلاچ و دنده ( با عکس ) – کوروک

Bahman 8, 1397 AP — برای اینکه شما بتوانید ماشین دنده دستی را برانید باید شروع حرکت ، کار با کلاچ ، ایستادن کامل و دنده دادن با ماشین را یاد بگیرید . نگران نباشید ... ادامه...


www.aparat.com .
آموزش نیم کلاچ 2 - آپارات

نیم کلاچ کردن با ماشین · mehrdad_r_1383. 8.1 هزار بازدید 11 ماه پیش. 0:32 · ایمورتال کلاچ برقی - آموزش نحوه کار - قسمت سوم اتومید یا ... ادامه...


www.aparat.com .
شروع حرکت و استفاده ی صحیح از پدال - آپارات

در این ویدئو ما میخواهیم کار با پدالها رو و حرکتی لاکپشتی و شروع حرکت را آموزش دهیم. ... شروع فیلم میراکلس(( بی کلام )) برای دوبله. ادامه...


www.aparat.com .
آموزش رانندگی مهارت کار کردن با پدال کلاچ دنده ترمز گاز - آپارات

آموزش رانندگی مهارت کار کردن با پدال کلاچ دنده ترمز گازرانندگی در ترافیک سربالایینیم کلاچ در ترافیکچگونه در ترافیک رانندگی کنیمآموزش نیش ترمزحرکت لاک ... ادامه...


www.dalfak.com .
آموزش کلاچ و دنده - امتحان عملی رانندگی - دالفک

ویدیو دوستان عزیز ؛ توی این ویدیو آموزش کار با کلاچ و دنده جهت امتحان ... امیدوارم براتون مفید باشد از کانال دانشکده #آموزش کلاچ و دنده, امتحان عملی رانندگی, آم ... ... دانلود فیلم ... ادامه...


testdriving.ir .
چه موقع کلاچ بگیریم؟ { 4 مورد ریز و درشت } - تست درایوینگ

در ادامه با ما همراه باشید تا قدم به قدم به شما آموزش دهیم که چه موقع کلاچ بگیریم و عملکرد کلاچ به چه ... سومین کاری که کلاچ انجام می‎دهد نقطه مقابل آن در هنگام شروع حرکت است. ... آموزش موتور سواری به فارسی ۹۹ -【فیلم آموزش رانندگی موتورسیکلت】 ... ادامه...


testdriving.ir .
آموزش رانندگی از صفر تا صد برای مبتدیان سال 99【فیلم آموزش ...

Jump to اموزش رانندگی با دنده دستی‎ — ۲- پدال‌ها : پدال سمت چپ کلاچ است که با دنده مرتبط است. ... ۵- دنده‌ها: با ما همراه باشید که آموزش صفر تا صد کار با ... ادامه...


test-drive.ir .
آموزش کنترل کلاچ و نیم کلاچ (قلق گیری،بازی نیم کلاچ) چه ...

در این آموزش سعی داریم شما عزیزان را با روش کنترل کلاچ و نیم کلاچ و همچنین قلق ... برای این کار کلاچ را تا ته می‌گیریم، دنده را به جلو یا عقب تنظیم می‌کنیم و گاز به ... بار خاموش کردم و رد شدم، توی فیلم زیر می تونید با نحوه نیم کلاچ خوب آشنا بشید. ادامه...


guilandr.ir .
حركت لاك پشتي ( كنترل كلاج ) - آموزش آنلاین رانندگی و آیین نامه

كلاج از چهار قسمت تشكيل شده است : نقطه صفر (‌انتها و پايين ترين حد كلاج ) نقطه يك حركت ( ما بيشتر با اين نقطه كار داريم چرا كه سرعت اتومبيل در اين نقطه به صورت ... ادامه...


www.khodrotak.com .
آموزش کار با کلاچ و دنده برای رانندگان مبتدی (تصاویر) - خودروتک

Mordad 9, 1398 AP — یازانه سال 1400 آیا افزایش می باد یا نه؟ باور نکردنی علی انصاریان موهای مجری را قیچی کرد+فیلم دیده نشده قبل از بیماری · حسینی: منشا آن چه حرکتی ... ادامه...


videocut.ir .
فیلم: آموزش کار با کلاچ / ویدیو کلیپ | ویدیوکات

برای مشاهده ویدیوی فوق در سایت آپارات، از لینک مقابل استفاده نمایید: آموزش کار با کلاچ این ویدیو در وبسایت aparat.com منتشر شده است و ... ادامه...


nmi-uast.ac.ir .
فیلم آموزشی-نحوه کار گیربکس دو کلاچ یا DCT

قسمت کلاچ ها که می توانند به دو صورت خشک یا چند صفحه ای باشند که با فشار روغن حرکت کرده و درگیر می شود. در گیربکس های دستی معمولی، یک شفت اصلی وجود ... ادامه...


cargeek.ir .
کلاچ چیست؟ چرا لازم است؟ چگونه کار می کند؟ - کارگیک

مطلب تکمیلی : عیب یابی کلاچ و فیلم آموزشی تعویض دیسک و صفحه کلاچ در خودروهای دیفرانسیل جلو ... کار با تک آنتن و جفت آنتن در فلزیاب های فرکانسی راداری. ادامه...


nimkelaj.com .
آموزش نیم کلاج یا کلاج درگیر - آموزش رانندگی خصوصی

در اینجا کلاج خودرو درگیر شده و ترمز موقت برای چند لحظه درست شده سپس با سرعت عمل خوب پا از روی ترمز برداشته و گاز داده شود. آموزش نیم کلاج در سربالایی. در مرحله ... ادامه...


www.iranclutch.org .
همه چیز درباره کلاچ برقی - ایران کلاچ AET

کلاچگیر برقی یا کلاچ اتوماتیک در واقع دو کار مهم انجام می دهد؛ اول اینکه با فشار یک ... مشاهده فیلم و ویدئو آموزش نصب وعملکرد ایمورتال کلاچ برقی خودروهای مختلف در ... ادامه...


www.youtube.com .
جلسه ی پنجم ، نیم کلاچ و حرکت آهسته_حرکت لاکپشتی -کنترل ...

با سلام خدمت دوستان عزيز اگر ويديوي ما را پسنديد روي کلمه ي ... ميشويد در اين ويديو ما نیم کلاچ و حرکت اهسته یا لاکپشتی را بهتون آموزش بدم . ادامه...


etaco.net .
کلاچ اتوماتیک یا کلاچ برقی نخرید تا وقتی که این 13 نکته را ...

سیستم کلاچ اتوماتیک هوشمند یا کلاچ برقی با توجه به هزینه پایینش،میتواند جایگزین مناسبی برای گیربکس ... 2- موتور نو و کار نکرده و توجه به جریان مصرفی آن :. ادامه...


autokhosravani.com .
آموزش کامل موتور سواری | آموزش راندن موتور همراه با تصویر ...

Mordad 30, 1398 AP — صفر تا صد نکات رانندگی با موتور سیکلت، آموزش راندن موتور، نکات ... شما باید با نحوه کار موتورسیکلت و قوانین منطقه برای سوارشدن به موتورسیکلت آشنا شوید. ... موتور شما بدون فشار دادن گاز به‌محض اینکه کلاچ را به‌آرامی آزاد می‌کنید، به‌تنهایی حرکت می‌کند. ... سلام عالی بود حاجی اگر فیلم آموزشی بزارین چ بهتر. ادامه...


namnak.com .
نحوه صحیح استارت زدن خودرو و گرفتن کلاچ برای روشن کردن ...

اما خلاص کردن گیربکس و گرفتن کلاچ تفاوتی را در استارت زدن خودرو ایجاد می کنن؟ در این بخش از نکات مربوط به خودرو در نمناک به بیان این موضوع می پردازیم با ما ... ادامه...


signalsofts.com .
قلق گیری کلاچ | تیم توسعه نرم افزاری سیگنال

Mehr 5, 1397 AP — یکی از کار هایی که باید در آزمون شهری (آزمون عملی رانندگی) انجام دهید قلق گیری کلاچ میباشد تا در تعویض دنده و خاموش کردن ماشین با مشکل مواجه ... ادامه...


car110.ir .
اموزش انواع نیم کلاچ در شرایط مختلف با ترمز دستی و بدون ترمز

اموزش انواع نیم کلاچ در شرایط مختلف با ترمز دستی و بدون ترمز قلق گیری کلاج: یک ... در واقع شما با این کار، بدون استفاده از ترمز و فقط با نیم کلاچ، ماشین رو در ... ادامه...


www.mp4.ir .
آموزش رانندگی نیم کلاچ - Mp4.ir

در زمان که در سر بالای بر خورد میکنم باید از نیم کلاچ استفاده کنیم که به عقب برنگردد . از دوپای چپ راست باید استفاده شود پای چپ روی کلاچ و پای راست روی ترمز و پای چپ باید تا ... ادامه...


magcars.ir .
آموزش ساده موتور سواری گام به گام با تصاویر - مجله تخصصی خودرو

6.با کلاچ بازی کنید. آموزش ساده موتور سواری: از کلاچ برای تغییر دنده استفاده می شود. وقتی کلاچ را می گیرید موتور سیکلت را از انتقال رها می کنید این کار موتور را ... ادامه...


play.google.com .
شبیه ساز ماشین مدرسه رانندگی 2019 - برنامه‌ها در Google Play

ماشین رانندگی مدرسه 2019 شبیه ساز رانندگی مدرن است که شما نشان می به رانندگی اتومبیل های مختلف واقعی متفاوت است. ماشین رانندگی مدرسه 2019 است برخی از ... ادامه...



ارسال نظر

نام


ایمیل


نظر