دستورالعمل های ایمنی
موتور سیکلت برقی فاقد هرگونه صداست، لذا درهنگام راندن آن از تغییر مسیر ناگهانی جداً بپرهیزید و با اینکار باعث ترساندن سایر رانندگان و افراد حاضر در خیابان نشوید. لذا در هنگام رانندگی باید به موارد زیر توجه نمود:
1 - از حمل اثاثیه یا بار که مانع دید راننده شده یا تعادل موتورسیکلت برقی را بهم بزند جدا خودداری کنید.
2 - از گرفتن سایر وسائط نقلیه با دست برای حرکت دادن موتورسیکلت برقی اجتناب کنید.
3 - در هنگام رانندگی از شوخی های فیزیکی خودداری کنید.
4 - در صورت اختلال در دید ، شنوایی و تعادل از رانندگی خودداری نمایید.
5 - در هنگام راندن موتورسیکلت برقی از زدن هدفون و گوش دادن موسیقی یا صحبت کردن با تلفن همراه بپرهیزید زیرا این کار باعث می شود متوجه آژیر پلیس و خودروهای امدادی نشوید. همچنین شما ازاتفاقاتی که در اطراف موتورسیکلت در حال رخ دادن است بی خبر مانده و سیم ها این تجهیزات میتواند در سبب بر هم زدن تعادل و عدم گردش فرمان گردد.
6 - وزنی بیش از ظرفیت تعریف شده برای هر موتور سیکلت برقی بر روی آن قرار ندهید و حمل نکنید.
7 - با سرعت مناسب رانندگی کنید.
8 - هیچ وقت با کفشهای پاشنه بلند، صندل های رو باز و کفش های کف صاف و لیز رانندگی نکنید.
9 - در صورت استفاده از داروهای خواب آور از رانندگی با موتورسیکلت پرهیز نمایید.
14 -در هنگام راندن، هر دو دست را به فرمان بگیرید.
11 -به صورت صحیح روی صندلی بنشینیدو در حال ایستاده رانندگی نکنید.
12 - از پریدن بر روی سطح شیبدار، جدول یا هر مانعی با موتورسیکلت برقی خودداری کنید.
13 -از پوشیدن لباس های گشاد و شلوارهای گشاد که امکان تماس با اجزاء متحرک موتورسیکلت دارد بپرهیزید.
14 -برای ترمز گرفتن، از هر دو ترمز به طور همزمان استفاده کنید و از فشردن دسته ترمز جلو به تنهایی خودداری نمایید.
15 -سعی کنید در زمان شتاب گیری از ترمز استفاده نکنید. زیرا ممکن است الکتروهاب بیش از حد گرم شده و دچار آسیب دیدگی شود.
هشدار: در هنگام رانندگی از کاله ایمنی استفاده کنید. بر اساس مقررات راهنمایی و رانندگی استفاده از کاله ایمنی برای راننده و سرنشین موتورسیکلت الزامی است.
هشدار
علاوه بر موارد ذکر شده در بالا از رانندگی در مسیرهای زیر خودداری کنید:
1- در مسیرها یا آزادراه هایی که محدودیت سرعت بیش از 50 کیلومتر بر ساعت وجود دارد.
2- در پیاده رو یا روی خطوط عابر پیاده
3- در مسیرهای پر دست انداز
4- در مسیرهایی که فاقد چراغ روشنایی است.( توجه کنید موتورسیکلت برقی بدون صدا می باشد و وجود نور کافی برای دیده شدن شما توسط سایررانندگان امری ضروری است).
5- در مسیرهای شوسه (شن و ماسه ) با موتورسیکلت برقی حرکت نکنید.
به نکات زیر قبل از سوار شدن موتورسیکلت برقی توجه کنید
1 - کلاه ایمنی بگذارید.
2 - لباس محافظ و دستکش مخصوص بپوشید.
3 - در مواقعی از روز که به سمت نور خورشید در حرکت هستید، برای دید بهتر از عینک آفتابی مناسب برای جلوگیری از تابش مستقیم نور آفتاب استفاده کنید.
4 - قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی مرتبط به راندن موتورسیکلت برقی را مطالعه کنید.
5 - مطئن شوید که چراغ خطر و ترمز و چراغ جلو سالم باشند.
6 - اطمینان حاصل کنید که بوق کار می کند.
7 - مطمئن شوید که ترمزها تنظیم هستند و به درستی کار می کنند. (به دستور العمل ها ونحوه تنظیمات در دفترچه مراجعه کنید).
8 - مطمئن شوید که می دانید چگونه ترمزها کار می کنند و به کمک دستان خود می توانید با فشار اهرم به اندازه کافی موتورسیکلت را متوقف کنید.
10 -از سفت بودن مهر های چرخ جلو و عقب و سایر تنظیمات ذکر شده در دفترچه اطمینان حاصل کنید.
11 -از فرسوده بودن لاستیک ها ، تنظیم بودن فشار باد و عدم وجود هرگونه بریدگی و خراش اطمینان حاصل کنید.
هشدار: از پمپ های گاز برای باد کردن لاستیک ها استفاده نکنید.
12 -قبل از روشن کردن موتورسیکلت برقی اطمینان یابید که دسته گاز در حالت باز نباشد.
به نکات زیر پس از رانندگی و در حین پیاده شدن از موتورسیکلت برقی توجه کنید
1 - سوئیچ را به سمت حالت خاموش بچرخانید و کلید را خارج نموده و در یک مکان امن نگهداری کنید..
2 - باتری را به شارژر متصل کنید
3 - دقت کنید دسته گاز به حالت اولیه برگشته باشد.
4 - دقت کنید که موتورسیکلت برقی روی جک ایستاده باشد تا از سقوط و آسیب دیدن آن جلوگیری شود.
5 - موتورسیکلت برقی را در محل مرطوب و خارج از پارکینگ قرار ندهید.
6 - موتورسیکلت برقی را در کمتر از شعاع 6 متری شعله، تنور،کوره، بخاری، اجاق، آب گرم کن و هرگونه محیط گرم شارژ یا نگهداری نکنید.
7 - اجازه ندهید افراد زیر 16 سال موتورسیکلت برقی را دستکاری نمایند.
هشدار
-هیچ گونه تغییری در سیستم موتورسیکلت برقی انجام ندهید.
-هیچ نوع قطعه الکتریکی را به سلیقه خود که توسط تولید کننده مورد تایید نیست به موتورسیکلت برقی اضافه نکنید.
-شبرنگ روی چراغ های موتورسیکلت برقی را از روی آن جدا نکنید. چراغ ها و سایر اجزای استاندارد را تعویض نکنید.
هشدار: عدم انجام و رعایت موارد عنوان شده ممکن است باعث صدمات شدید، اتصال کوتاه وآتش سوزی و یا حتی مرگ می شود.
دستورالعمل های مرتبط با باتری
در اولین شارژ باتری را به مدت 8 الی 12 ساعت شارژ کنید پس از آن بعد از هر بار استفاده باتری را شارژ کرده تا برای استفاده بعدی از موتورسیکلت برقي ، آماده باشد. شارژ صحیح و مناسب باتری در افزایش طول عمر آن تاثیرگذار است.
در زمانی که صفحه کیلومتر میزان شارژ باقی مانده باتری را کم نشان می دهد، از موتورسیکلت برقی استفاده نکنید که در اینصورت عمر باتری کاهش مي یابد.
موتورسیکلت برقی از باتری مخصوص خود استفاده می کند. به منظور شارژ باتری ، سوکت 3 شاخه را به باتری که معمولا در زیر زین قرار دارد را متصل کنید.
در صورتی که موارد غیر عادی نظیر شکستگی یا ترک روی محفظه نگهدارنده باتری مشاهده نمودید و یا اینکه در هنگام شارژ کردن، باتری بصورت غیر عادی گرم شد و یا باتری باد کرده حجیم شده بود به یکی از نمایندگی های خدمات پس از فروش شرکت مراجعه نمایید. لازم به ذکر است که باتری بصورت پلمپ بوده و قابل تعمیر نمی باشد و بعد از فاسد شدن یا ایجاد مشکل در آن باید بطورکلی تعویض شود، لذا سعی در باز کردن باتری و تعمیر کردن ، تغییر یا اضافه کردن و تعویض کردن بخشی از قطعات الکتریکی، سیم کشی ها و... نکنید.
تا زمانی که باتری نیاز به تعویض نداشته باشد، نیازی به جدا کردن آن از موتورسیکلت برقی نیست. برای تعویض باتری به نمایندگی های خدمات پس از فروش مراجعه کنید.
فراموش نکنید که برای تعویض باتری باید قبل از جدا کردن باتری ها، سوکت آن را جدا نمایید.
توجه
* به منظور جلوگیری از آسیب دیدن باتری، برای شارژ کردن باتری تنها از شارژر مخصوص خود موتورسیکلت استفاده نمائید*
* موتورسیکلت برقی را در شعاع 6 متری از شعله آتش، تنور، کوره ، بخاری ، اجاق ، آب گرم کن و یا هرگونه محیط گرم ؛ شارژ یا نگهداری نکنید*
مراحل شارژ
1- کابل شارژر را به سوکت مربوطه که معمولا در زیر زین قرار دارد متصل نمایید.
2- چراغ روی شارژر نشان می دهد که شارژر متصل است، در صورتی که چراغ آن روشن نشد، اتصال شارژر را بررسی کنید. در صورتی که اتصال را بررسی کردید اما چراغ شارژر روشن نشد، فیوز ها و دوشاخه برق را کنترل نموده و در صورتی که تمام موارد بررسی گردید وکماکان چراغ خاموش بود و شارژ انجام نشد، با خدمات پس از فروش شرکت تماس بگیرید.
3- بیشتر از 6 ساعت باتری را شارژ نکنید چرا که باعث کاهش عمر باتری و کاهش کارایی و یا قطع اتصالت شارژر می شود و یا شارژر بیش از حد گرم شده و منجر به آسیب دیدن آن میگردد .
4- زمانی که باتری موتورسیکلت برقی در حال شارژ شدن است ،چراغ آن قرمز است و پس از آنکه شارژ به صورت کامل انجام شد، این چراغ به رنگ سبز تغییر رنگ می دهد. اگر بعد از 8 ساعت از شروع شارژ باتری این وضعیت رخ نداد، دوشاخه را از برق بکشید و با امور مشتریان و خدمات پس از فروش تماس حاصل نمایید.
5- در صورتی که باتری بصورت کامل دشارژ نشده باشد زمان شارژ باتری تقریباً بین 4 الی 6 ساعت می باشد.
هشدار
- بعد از اتمام شارژ، شارژر را از برق بکشید و به هیچ وجه آن را متصل به برق رها نکنید.
- اگر می خواهید مدتی از موتورسیکلت برقی استفاده نکنید، فراموش نکنید که به منظور جلوگیری از تخلیه کامل باتری، حداقل یکبار در ماه آن را شارژ نمایید.
- همیشه سعی کنید قبل از تخلیه کامل باتری، آن را شارژ نمایید. در غیر اینصورت موجب کاهش عمر باتری و تخریب سلول ها شده و همچنین باعث افزایش دمای باتری و شارژر می گردد.
- قطب ها و قطعات باتری آغشته به مواد شیمیایی هستند ، در هنگام بازرسی یا تعویض و یا در سایر مواردی که دست هایتان با این اجزا در تماس بودند، از تماس دست با چشم و خوردن و آشامیدن جدا خودداری کرده و دست ها را با آب گرم و صابون شست وشو دهید.
- اگر باتری قادر به حفظ شارژ نباشد و یا شارژ نشود، عمر آن به اتمام رسیده و نیاز است تا باتری از موتورسیکلت برقی جدا شده و به مراکز بازیافت فرستاده شود.
بازیافت باتری
قوانين جهاني با به زباله انداختن باتري هاي سرب- اسيد مخالف مي باشد چرا كه منجر به نشر سرب- اسيد به طبيعت شده و براي سلامتي انسان و جانداران و محيط زيست بسيار خطرناک است و منجر به مسمويت و مرگ انسان و جانداران مي گردد به همين جهت مجازات هاي بسيار شديدي براي ممانعت از به زباله انداختن آنها و يا رها كردن آنها در طبيعت در نظر گرفته شده است. براي جلوگيري از عوارض بسيار خطرناک اين باتري ها، پس از استفاده ، آنها را به مراكز بازيافت تحويل دهيد.
نکات عمومی استفاده از موتورسیکلت برقی
نگهداري صحيح موتورسيكلت برقی باعث كاركرد بهتر و عمر طوالني تر آن مي شود. سيم ترمز، زنجير، مهره هاي محورهاي چرخ بايد هميشه محكم بسته شده باشند. لذا الزم است ترمز و مهره هاي ميل چرخ ها هر 31 روز يكبار بررسي شده و در صورت نياز تنظيم و محكم شوند.
موتورسيكلت برقي مي تواند بدون استفاده از پدال كار كند اما استفاده از پدال باعث ذخيره شدن باتري و ديرتر خالي شدن باتري مي گردد. در زماني كه باتري رو به اتمام است پدال زدن مي تواند به طي كردن مسافت بيشتر كمك كند.
همچين در مواقعي كه سرنشين بخواهد مي تواند از پدال استفاده نكرده و پايش را در حالت استراحت روي جاپايي نگهدارد.
استفاده از موتورسيكلت برقي با حداكثر توان و چرخش دسته گاز تا انتها در تمامي طول مدت مسير منجر به كاهش طول عمر باتري مي گردد. لذا پيشنهاد مي شود، دسته گاز را به نرمي چرخانده و پس از رسيدن به حداكثر سرعت به مقدار يك چهارم از قدرت پيشرانه بكاهيد و رانندگي با موتورسيكلت را ادامه دهيد.
هشدار:
تصادف منجر به تغيير شكل و تغييراتي در قطعات موتورسيكلت برقي مي شود. قطعات آسيب ديده مي توانند ناگهان از كار افتاده و منجر به از دست دادن كنترل، صدمات جدي و حتي مرگ شوند. در صورت بروز تصادف مطابق دستورالعمل هاي اين دفترچه نسبت به بررسي عيوب اقدام كنيد و در صورتي كه قادر به تشخيص عيوب نيستيد به يكي از نمايندگان خدمات پس از فروش شركت مراجعه نماييد.
هشدار:
در صورتي كه نسبت به آسيب ديدگي قطعات دچار ترديد شديد از موتورسيكلت برقي استفاده نكنيد و براي بررسي فني موتورسيكلت برقي با خدمات پس از فروش تماس بگيريد.
تعمیرات و نگهداری
اين قسمت در خصوص نگهداري و تعميرات موتورسيكلت برقي است. در خصوص تعويض يا تعمير قطعات برقي و الكتريكي، به هيچ وجه شخصا به تعمير اقدام نكنيد. اين گونه تعميرات را كه نياز به ابزار، مهارت و مدارک و گواهي هاي خاص دارند را به نمايندگي هاي خدمات پس از فروش مجاز واگذار كنيد.
چيزي كه به عنوان تفاوت آشكار در موتورسيكلت هاي برقي در مقايسه با موتورسيكلت هاي بنزيني به چشم مي خورد اين است كه اين موتورسيكلت ها داراي انجين، گيربكس، تسمه ، زنجير، شمع و كاربراتور نيستند و نياز به بنزين جهت حركت نداشته و هيچ گونه روغني براي نگهداري نياز ندارند.
در مجموع تمام مواردي كه نياز به نگهداري و تعميرات دارند عبارتند از:
- تنظيم ترمزها
- بازرسي پيچ و مهره ها
- بررسي فشار تايرها
- بازدید ترمزها
- میزان لقی اهرم ترمز عقب را بررسی نموده و در صورت لزوم با سفت یا شل کردن مهره تنظیم بر روی اهرم ترمز ، آن را تنظیم نمایید. ( لقی مجاز اهرم 5 -14میلمتر می باشد.)
- در صورتی که پس از تنظیم قدرت ترمز گیری مناسب نبود یا لنتهای ترمز ایجاد صدا می کرد ، لنتها را باز کرده و آنها را بازرسی کنید و در صورت لزوم روی لنتها را با یک سنباده تمیز نمایید و در صورت خورده شدن لنت ها آنها را تعویض و تنظمات را دوباره انجام دهید.
- در هنگام بازدید ترمزها دقت کنید که مهره های میل چرخ عقب را شل نشده باشند.
- میزان روغن ترمز جلو را در محفظه روغن بررسی نمایید تا در محدوده خطوط باال و پایین نشان داده شده بر روی پمپ ترمز قرار داشته باشد. در صورت نامناسب بودن قدرت ترمز گیری بوسیله پیچ هواگیری ، سیستم ترمز را هواگیری کنید.
- لنتهای ترمز جلو را بررسی کنید و در صورت نیاز آنها را تعویض نمایید.
توجه : برای تنضیم ترمزها و هواگیری بهتر است به نمایندگی های مجاز شرکت مراجعه نمایید.
پنچرگیری چرخ عقب
براي پنچرگيري چرخ ها به روش زير اقدام نماييد:
1 - از طريق والو تمام باد لاستیک را خالي كنيد تا بتوانيد تاير را از دور رينگ بيرون بياوريد
2 - با استفاده از آچار چرخ، چرخ را باز كنيد. به ياد داشته باشيد كه خارها، گيره ها و مهره ها و واشرها را از چه محلي باز كرده ايد و تا بستن مجددشان روي چرخ، آن ها را در محل مناسبي قرار دهيد. براي باز كردن چرخ عقب نياز است كه زنجير را از روي چرخ زنجير باز كنيد. در هنگام نصب مجدد چرخ عقب نياز است كه زنجير به درستي روي چرخ زنجير سوار شود.
3 - مهره چرخ را باز كنيد، با دو دست چرخ را بيرون بكشيد سپس اقدام به بيرون آوردن تاير از دور رينگ شويد. درصورت نياز مي توانيد از تايرليور براي اينكار استفاده كنيد. در نهايت تيوب را از درون تاير بيرون بياوريد.
4 - درون و بيرون تاير را بررسي كنيد و اگر اشياء نوک تيز مانند ميخ يا شيشه درون تاير بود، آن را خارج كنيد.
هشدار:
در صورتی که تایر پاره شده بود برای جلوگیری از هرگونه اتفاق ناگوار و ناگهانی ، آن را تعویض کنید در غیر این صورت احتمال پارگی بیشتر تایر و خارج شدن تیوب در حین حرکت وجود خواهد داشت که بدنبال آن وسیله نقلیه از کنترل راننده خارج شده، باعث چپ شدن، سقوط و مرگ راننده خواهد شد.
هشدار:
گرفتن پنچری امری بسیار مهم است.توجه داشته باشید که تیوبی که با دقت پنچرگیری نشده باشد یا بیش از چند بار پنچرگیری شده باشد منجر به ضعف تیوب شده و می تواند نتایج بسیار بدی به همراه داشته باشد.تیوبی که دارای این شرایط می باشد را با تیوب نو تعویض کنید.
توجه
*براي بيرون آوردن و جا زدن تاير روي طوقه از تاير ليور استفاده نماييد زيرا پيچ گوشتي ممكن است به تيوب آسيب بزند*
5- بعد از پنچرگيري کردن، تيوب را درون تاير را قرار دهيد و سپس لبه هاي تاير را با استفاده از تايرليور دور رينگ بيندازيد.
6- فراموش نکنید که جا انداختن لبه تایر به دور رینگ با استفاده از تایرلیور برای هر دو طرف انجام دهید و سپس الستیک را با فشار مناسبی از هوا به آرامی پر کنید.
توجه
* فشار درون تایرهای جلو و عقب 28 - 34 پوند بر اینچ مربع تنظیم شود*
دستورالعمل استفاده از موتورسیکلت برقی
توجه
* قبل از روشن کردن موتورسیکلت برقی از اینکه دسته گاز در حالت بسته قرار دارد اطمینان حاصل نمایید، ممکن است دسته گاز به علت انقباض یا خرابی فنر در جای خودمانده و با فعال کردن سوئیچ، موتورسیکلت برقی به صورت ناگهانی و با شتاب به حرکت درامده و به دیگران و یا خودتان آسیب بزند*
نکاتی در خصوص رانندگی و کار با دسته گاز
دسته گاز در سمت راست فرمان قرار دارد، با چرخاندن آن به سمت داخل در خالف جهت عقربه هاي ساعت، نيروي محركه قدرت را از باطري و زنجير چرخ به چرخ منتقل مي كند، هر چه بيشتر دسته گاز باز باشد نيروي بيشتري منتقل مي شود. فراموش نكنيد كه بعد از استفاده و خاموش كردن موتورسيكلت برقي دسته گاز به حالت اوليه برگشته باشد اگرچه دسته گاز حالت چسبندگي ندارد و بصورت نرمال بعد از رها كردن، دسته گاز به حالت اوليه بسته برمي گردد.
1- سوئيچ را به حالت روشن چرخانده تا موتورسيكلت برقي روشن شود سپس به آرامي دسته گاز را به سمت داخل بچرخانيد.
2- دسته گاز را به آرامي بچرخانيد تا به مرور موتورسيكلت برقي شتاب بگيرد و كنترل وسيله از دستتان خارج نشود. چرخاندن ناگهان دسته گاز تا انتها اين احتمال را بوجود مي آورد كه كنترل وسيله از دستتان خارج شود.
3- تا زماني كه بصورت صحيح روي زين موتورسيكلت برقي ننشسته ايد و در حالت راندن قرار نداريد، دسته گاز را نچرخانيد.
4- براي توقف كردن دسته گاز را رها كنيد تا به حالت اوليه برگردد و ترمز عقب و جلو را همزمان و به آرامي فشار دهيد.
5- براي راندن، ترمز را به آرامي رها كنيد و دسته گاز را به نرمي بچرخانيد.
6- براي تغيير مسير از راهنما استفاده كنيد. فراموش نكنيد كه بعد از استفاده از راهنماي چپ يا راست آن را خاموش كنيد.
7- وقتي موتورسيكلت برقي را روشن مي كنيد و دسته گاز را مي چرخانيد صداي الكترو موتور از موتورسيكلت به گوش مي رسد كه الزم به ذكر است اين صدا طبيعي و نرمال است.
8-براي افزايش ايمني زماني كه از موتورسيكلت برقي استفاده نمي كنيد، سوئيچ را به حالت خاموش بچرخانيد.
کلید کنترل قدرت/گشتاور نیرومحرکه موتورسیکلت برقی
همانطور كه در شكل مشاهده مي كنيد در كنار دسته گاز كليدي تعبيه شده است كه توسط آن مي توان گشتاور و قدرت موتورسيكلت برقي را تنطيم كرد. اين دكمه قادر است سه حالت گشتاور براي موتورسيكلت برقي ايجاد كند كه الزم است نحوه كاركرد آن را بدانيد تا بتوانيد از قدرت موتورسيكلت برقي به نحو صحيحي استفاده كنيد.
هنگامي كه موتورسيكلت برقي در شيب و سربااليي نسبتا كمي قرار داريد دكمه گشتاور را را در كمترين حالت خود (حالت اقتصادي) قرار دهيد. زماني كه در سربالایی متوسط قرار داشتيد دكمه را در حالت وسط و زماني كه شيب و سربالایی تند بود دكمه را در حالت بيشترين توليد گشتاور قرار دهيد تا توان موتورسيكلت برقي افزايش يابد.
سرعت و مسافتي كه موتورسيكلت برقي مي تواند در هر بار شارژ كردن طي كند به شرايط جاده، وزن و نحوه راندن موتورسيكلت برقي توسط راننده بستگي دارد. بر همين اساس راندن با سرعت يكنواخت و استفاده كمتر از ترمز باعث افزايش مسافتي است كه موتورسيكلت برقي مي تواند طي كند.
راننده بايد همواره به شرايط هوايي، شيب جاده، وضعيت آسفالت و ميزان شارژ باقي مانده از باتري توجه كند.
اجزاء قوای محرکه موتورسیکلت برقی
سيستم محركه موتورسيكلت برقي از چهاربخش اصلي تشكيل شده است:
1- باتري 2- كنترلر 3- دسته گاز 4- هاب
زماني كه دسته گاز را به سمت داخل چرخانده مي شود، سيگنال ميزان چرخش دسته گاز به كنترلر ارسال شده و كنترلر ميزان نيروي درخواستي را از باتري به الكترو هاب كه بر روي چرخ عقب نصب شده است منتقل مي كند.كانورتور نيز قطعه اي است كه برق 72 ولت را براي مصرف چراغ ها به 12 ولت تبديل مي كند.
دزدگیر این موتورسیکلت با برق 12 ولت کار می کند و نسبت به لرزش حساس است.
توجه
*اگر قصد دارید موتورسیکلت برقی را به مدت طوالنی در انبار نگه دارید پیشنهاد می شود ماهی یکبار باتری آن را شارژ کنید و بعد از شارژ، با استفاده از کلید قطع کننده اصلی که در زیر زین تعبیه شده برق موتورسیکلت برقی را قطع کنید*
برای دریافت مشاوره و یا خرید انواع موتور سیکلات های برقی میتوانید با کارشناسان ایران اسکوتر تماس حاصل فرمایید.